2009-02-25 18:42:23• hírek • Szatmar.ro

Elhallgattatott szurkolók

Megtiltották a Middlesbrough szurkolóinak az ugrálást és az éneklést.

Az angol labdarúgás a remek csapatai mellet arról is híres, hogy a szurkolók fantasztikus hangulatot tudnak teremteni a stadionokban. Ezért is meglepő, hogy a Middlesbrough vezetői elhallgattatták őket.

 

A.hétvégi, Wigan elleni bajnoki előtt felszólították az 53a szektorban lévő híveket, hogy ezentúl csak csendben és ülve követhetik figyelemmel az eseményeket, mert az állandó ugrálásukkal és éneklésükkel zavarják a többi nézőt. Ez persze nem tetszett az érintett fanatikusoknak és ezt az említett találkozón a „nekünk nem szabad énekelni" és „mintha filmet néznénk" rigmusokkal fejezték ki.

A helyzetre a klub vezetői is reagáltak és a hivatalos honlapon egy közleményben kértek elnézést a szurkolóktól. Közölték továbbá, hogy ők a szurkolók saját biztonsága érdekében kérik, hogy maradjanak ülve. És persze eszük ágában sincs megtiltani az éneklést, csak azt szeretnék, ha a szurkolók leszoknának arról, hogy a lelátó hátoldalát képező lemezt ütögessék, mert az kellemetlen zajt kelt. „Arra bíztatjuk a nézőinket, hogy hangosan és szenvedélyesen buzdítsák ezután is csapatunkat", áll a vezetők közleményében.

A Riverside Stadium

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: